.

.

GUOJM toaletna četka Dugo ručna toaletnu četkicu prihvaća bazu dizajn četkice za wc, jednostavna toaletna četkica domaćinstvo kupatilo za čišćenje četkica za čišćenje alata za čišćenje. Četkica za čiste

GUOJM toaletna četka Dugo ručna toaletnu četkicu prihvaća bazu dizajn četkice za wc, jednostavna toaletna

KM 24.50

Od robe
Dostupno je narudžbi

Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim. 1. Toaletna četkica za dugulju - dizajn je jednostavan i kompaktan, lijep i praktičan i može uštedjeti prostor. 2. Toaletna četkica izrađena je od najboljeg PP materijala, snažnog i neće proliti kosu, izdržljive i ekonomične. Neće oštetiti glazuru, čist je i nema mrtve krajeve i čvrsto je postavljen na toalet i detaljno je očišćen. 3. Toaletne čekinje izrađene od PP materijala mogu učinkovito čistiti mrlje. Meke čekinje idu duboko u utor toaleta i drže se unutrašnjeg zida da očiste bez mrtvih uglova i ispere vodom bez napuštanja mrlja, čineći ga higijenskim. Pukotine i mrlje lako se uklanjaju, čiste i higijenske. 4. Usvojite osnovni dizajn, odvodnju, neće vlažiti zemlju i držati zemlju suhom. Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim. 1. Toaletna četkica za dugulju - dizajn je jednostavan i kompaktan, lijep i praktičan i može uštedjeti prostor. 2. Toaletna četkica izrađena je od najboljeg PP materijala, snažnog i neće proliti kosu, izdržljive i ekonomične. Neće oštetiti glazuru, čist je i nema mrtve krajeve i čvrsto je postavljen na toalet i detaljno je očišćen. 3. Toaletne čekinje izrađene od PP materijala mogu učinkovito čistiti mrlje. Meke čekinje idu duboko u utor toaleta i drže se unutrašnjeg zida da očiste bez mrtvih uglova i ispere vodom bez napuštanja mrlja, čineći ga higijenskim. Pukotine i mrlje lako se uklanjaju, čiste i higijenske. 4. Usvojite osnovni dizajn, odvodnju, neće vlažiti zemlju i držati zemlju suhom. Jednostavan i elegantan dizajn radi za bilo koji kupatilo, to je obavezno sredstvo za čišćenje u kupaonici. Naziv : Creative WC set materice : PP + nehrđajući čelik : 19 inča * 5,1 inča * 5,1 inča squickly : 1. Provjerite boju i veličinu prije kupnje.2. Fotografije proizvoda ne uključuju proizvode osim proizvoda.3. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu biti blage razlike u boji, molim vas oprostite mi.4. Gornji podaci su samo za referencu, veličina je ručno mjerenje, greška je 1-3 cm, molim vas, hvala.5. Ako pronađete bilo kakve probleme sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, ovaj problem ćemo riješiti što je prije moguće.6. Dobrodošli u dijeljenje i povratne informacije da vam pruže bolji proizvodi i usluge.

Osnovna svojstva

19 inches * 5.1 inches * 5.1 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.