.

.

Ruiqas Proširiva ravni stalak preko sudopera podesivog nehrđajućeg čelika u sudoperu ili na countern jedu odvodnjavajući jelovo plodove

Ruiqas Proširiva ravni stalak preko sudopera podesivog nehrđajućeg čelika u sudoperu ili na countern jedu

KM 9.49

Od robe
Dostupno je narudžbi

Veliki razmak nudi dobru ventilaciju i omogućava brzo odvodnje. Postoji vijak za popravljanje drenaže posuđa u odgovarajućoj dužini. Koristi se za ispuštanje posuđa, ispiranje voća i povrća itd. Proširivo da se uklopi u sudoper da bi se suprotstavio šalter i sudoperni prostor koji izgleda uredno i uredno. Napravljen je od čvrstog ABS i nehrđajućeg čelika, anti-hrđe i izdržljive za upotrebu. Veliki razmak nudi dobru ventilaciju i omogućava brzo odvodnje. Postoji vijak za popravljanje drenaže posuđa u odgovarajućoj dužini. Koristi se za ispuštanje posuđa, ispiranje voća i povrća itd. Proširivo da se uklopi u sudoper da bi se suprotstavio šalter i sudoperni prostor koji izgleda uredno i uredno. Napravljen je od čvrstog ABS i nehrđajućeg čelika, anti-hrđe i izdržljive za upotrebu. Značajke : Koristi se za odvodnje posuđa, voće i povrće itd. Proširivši da se uklopi u sudoper da bi se suprotstavio brošuru i sudoperu koji izgledaju uredno i uredno. Postoji vijak za popravljanje drenaže posuđa u odgovarajućoj dužini. Veliki razmak nudi dobru ventilaciju i omogućava brzo odvodnje. Napravljen je od čvrstog ABS i nehrđajućeg čelika, protiv hrđe i izdržljive za upotrebu. Specifikacija : Ime stavke : Proširivi suši za sušenje Materijal : plastika + nehrđajući čelik Boja : siva Veličina : S, L (opcionalno) - S : 170mm x 90mm x 255- 455 mm, odijela za sudopere sa dužinom 275m, širina 195mm- l : 225mm x 90mm x 260- 445mm, odijela za umivaonike sa dužinom 300m, širine 215mm Napomena : Molimo Vas da dopustite 1- 3cm (0. 4- 1. 18 ") razliku zbog ručnog mjerenja za različite postavke boje. Paket uključujući i paket uključen : 1 * preko stalka za sušenje sudova.

Osnovna svojstva

Item name:
Expandable Dish Drying Rack
Material:
Plastic+ Stainless Steel
Color:
Grey
Size:
S, L ( Optional )
- S:
170mm x 90mm x 255- 455mm, suits for sinks with length& gt; 275m, width& gt; 195mm
- L:
225mm x 90mm x 260- 445mm, suits for sinks with length& gt; 300m, width& gt; 215mm
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.