.

.

MHYFC kamp planinarski džep mesingani kompas prijenosni kompas navigacija za aktivnosti na otvorenom

MHYFC kamp planinarski džep mesingani kompas prijenosni kompas navigacija za aktivnosti na otvorenom

KM 1.67

Od robe
Dostupno je narudžbi

Izvrsni rafinirani bakarni kompas. Sa noćnim svjetlom, prikladno za vas da se koristite noću. S poklopcem za zaštitu kompasa od prašine. Dizajniran za prsten na, možete vezati konopac tako da možete objesiti kompas na vratu. Vodootporan, ne trebate se brinuti za kišne dane. Izvrsni rafinirani bakarni kompas. Sa noćnim svjetlom, prikladno za vas da se koristite noću. S poklopcem za zaštitu kompasa od prašine. Dizajniran za prsten na, možete vezati konopac tako da možete objesiti kompas na vratu. Vodootporan, ne trebate se brinuti za kišne dane. Izvrsni rafinirani bakar napravljen sa noćnim svjetlom, pogodan za vas da biste koristili na poklopcu da biste zaštitili kompas od prašine od prašine na prstenu, možete vezati konopac kako biste mogli objesiti kompas na otkloni vrata, ne trebate otkloniti se, ne trebate Da biste brinu o kišnom Daysan Esential Alat za kampovanje, planinarenje, penjanje i ostale vanjske radnje Pecifikacije : Materijal : Bakrena boja : Prikaži u veličini slike : 50 x 16mm (D X T) Napomena : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarni Boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite 1-3cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Uključena je : 1 x kompashis kompas je bitan komad opreme za preživljavanje u vašem planinarskom ruksaku i idealan je navigacijski alat za vas izletnike, kamperi, kamperi i.

Osnovna svojstva

Material:
Copper
Color:
Show in picture
Size:
50 x 16mm (D x T)
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package Included:
1 x Compass
This compass is an essential piece of survival equipment in your hiking backpack and is an ideal navigation tool for you hikers, campers, and. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.