.

.

9 cijevi regulator, stabilna dvostruka svjetiljka za glavu žica niska struja potrošnje električni bicikl kontroler za KunTeg LED790-900s brojila

9 cijevi regulator, stabilna dvostruka svjetiljka za glavu žica niska struja potrošnje električni bicikl

KM 3.00

Od robe
Dostupno je narudžbi

Primjenjivost : sa funkcijom mjerača, pogodna za Kun Teg LED790-900 S LCD1-LCD8 svih brojila, sa funkcijom farova, prekidač za svjetlo na broju. Primjenjivost : sa funkcijom mjerača, pogodna za Kun Teg LED790-900 S LCD1-LCD8 svih brojila, sa funkcijom farova, prekidač za svjetlo na broju. Visoke performanse : sa stabilnijom, većom efikasnošću i nižim strujom konzumacije. Dizajn žičane lampe za glavu : Regulator je opremljen žicom sa dvostrukom glavom, a brojilo može upravljati i isključiti lampu. Proizvodnja materijala : izrađen od materijala od aluminija, jak je i izdržljiv, što nesumnjivo produžava svoj radni vijek. Kontinuirana kilometraža porasla : Smanjenje rasta temperature kontrolera može bolje povećati kontinuiranu kilometražu električnog bicikla. Primjenjivost : sa funkcijom mjerača, pogodna za Kun Teg LED790-900 S LCD1-LCD8 svih brojila, sa funkcijom farova, prekidač za svjetlo na broju. Primjenjivost : sa funkcijom mjerača, pogodna za Kun Teg LED790-900 S LCD1-LCD8 svih brojila, sa funkcijom farova, prekidač za svjetlo na broju. Visoke performanse : sa stabilnijom, većom efikasnošću i nižim strujom konzumacije. Dizajn žičane lampe za glavu : Regulator je opremljen žicom sa dvostrukom glavom, a brojilo može upravljati i isključiti lampu. Proizvodnja materijala : izrađen od materijala od aluminija, jak je i izdržljiv, što nesumnjivo produžava svoj radni vijek. Kontinuirana kilometraža porasla : Smanjenje rasta temperature kontrolera može bolje povećati kontinuiranu kilometražu električnog bicikla. Značajka : 1. Dizajn dvostruke lampe za glavu : Regulator je opremljen žicom sa dvostrukom glavom, a brojilo može kontrolirati lampicu i isključivanje.2. Visoke performanse : sa stabilnijom, većem efikasnošću i nižim performansama potrošnje struje.3. Kontinuirana kilometraža povećana : Smanjenje temperaturnog porasta kontrolera može bolje povećati kontinuiranu kilometražu električnog bicikla.4. Primjenjivost : sa funkcijom mjerača, pogodna za Kun Teg LED790-900 S LCD1-LCD8 svih brojila, sa funkcijom farova, prekidač za svjetlo na broju.5. Proizvodnja materijala : izrađen od aluminijskog legura, to je jak i izdržljiv, što nesumnjivo produžava svoj radni vijek. Specifikacija : TIPAČ : Električna kontroler za bicikle : cca Materijal : aluminijumske alojkoltokoltolektora Veličina : cca.12,7 x 6,6 x 3,9 cm / 5,0 x 2,6 x 1,5 Inrativni napon : DC36 V / 48 V univerzalna struja : 11 Alow Zaštita od napona : DC30 / 40 ± 0,5v Maksimalna struja : 22 ± 1 SPEED ulaz : 9 MOFETSAPPLISTI : 9 MOSTESSAPPRODNOST : sa funkcijom mjerača, pogodno Za Kun Teg LED790-900 S LCD1-LCD8 Svi brojila, sa funkcijama farova, prekidačem za farove na broju. Lista paketa : 1 x kontroler1 x Priručnik Napomena : MORA MORA odgovarati brojilama za Kunteg za upotrebu.

Osnovna svojstva

Item Type:
 Electric Bicycle Controller
Weight:
Approx.413g / 14.6oz
Material:
Aluminum Alloy
Controller Box Size:
Approx.12.7 x 6.6 x 3.9cm / 5.0 x 2.6 x 1.5in
Rated Voltage:
DC36V/48V Universal
Rated Current:
11A
Low Voltage Protection:
DC30/40±0.5V
Maximum Current:
22±1A
Speed Setting:
1-4.2V
Brake Input:
Low Level
Mosfets:
9 Mosfets
Applicability:
With Meter Function, Suitable For Kunteng LED790-900S LCD1-LCD8 All Meters, With Headlight Function, Headlight Switch On The Meter.
Package List:
1 x Controller:
1 x Manual :
Note:
Must match meters for Kunteng to use. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.