.

.

MMllzel Ther Ther Ther Therch Filk Vakuum Sportski tumbler Trup za očuvanje toplote Vodena boca Prijenosna šolica izolirana

MMllzel Ther Ther Ther Therch Filk Vakuum Sportski tumbler Trup za očuvanje toplote Vodena boca Prijenosna

KM 0.33

Od robe
Dostupno je narudžbi

316 nehrđajući čelik : Ovaj termos izrađen je od 316 nehrđajućeg čelika od hrane, koji je siguran i zgodan. Dvostruki vakuumski zidni dizajn zadržava vodu topla. Vruća i hladna 12 sati : Naši termos izrađen je od izvrsnog termoizolacijskog materijala koji može zadržati tečnost (supa, kafu, čaj) vruće ili hladne pića hladno se do 12 sati. Nema curenja : Ovaj termos ima dizajn poklopca propuštanja, tako da ga možete staviti u ruksak bez brige o bilo kakvim izlijevanjem. Takođe možete koristiti meku ručku da biste ga lako nosili. Pogodno za : kampiranje, planinarenje, putovanja, biciklizam, ured. Direktno piće : Pogodniji je za pijuckanje i piće nakon vježbanja, posebno dizajniran za ljude koji trebaju piti vodu nakon vježbanja. Usta boce su umjerene veličine, uklapa se u oblik usne, ima prirodnu zakrivljenost, a voda je glatka i mekana, a nije lako preliti. Značajka : 316 nehrđajući čelik : Ovaj termos izrađen je od 316 nehrđajućeg čelika od hrane od hrane, koji je siguran i zgodan. Dvostruki vakuum zidni dizajn drži topli.hot i hladno 12 sati : Naš termos izrađen je od izvrsnog termoizolacijskog materijala koji može zadržati tečnost (supa, kafu, čaj) vruće ili hladne pića hladno za do 12 sati. : Ovaj termos ima dizajn poklopca propuštanja, tako da možete staviti u svoj ruksak bez brige o bilo kakvim izlijevanjem. Također možete koristiti meku ručku da biste ga lako nosili. Pogodnije je pitilo : pogodnije je za pijuckanje i piće nakon vježbanja, posebno dizajniran za ljude koji trebaju piti vodu nakon vježbanja. Usta boce su od umjerene veličine, uklapa se u oblik usne, a voda je glatka i mekana i mekana, a nije lako preliti.specifikacija : materijal : 316 nehrđajući čelik / kapacitet : 500 ml-25 CM; 750 ml-28 cm; 1000ml-32cmcolor : tamno plava, plava siva, tamno zelena sposobnost za : kampiranje, planinarenje, putovanja, biciklizam, ured.Notes : Zbog različitih efekata osvjetljenja, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačiji od boje prikazane na slici; Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite mjerno odstupanje od 5-10 mm.1 x termoszac za termosptos termos konop sa konopcem 316 od nehrđajućeg čelika vakuumske čaše za putanje za uredsko planinarenje.

Osnovna svojstva

Material:
316 stainless steel
Size/Capacity:
500 ml-25 cm;:
750 ml-28 cm;:
1000ml-32cm:
Color:
dark blue, blue gray, dark green
Suitable for:
camping, hiking, traveling, cycling, office.
notes:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture;:
Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 5-10mm.:
1 x thermos bottle:
Portable Thermos Bottle with Rope 316 Stainless Steel Vacuum Flask Cup Water for Office Travel Hiking :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.