.

.

Jahh LacQuerware kutije za nakit Retro kineski stil nakit kutije za pohranu vjenčanih poklona prstenasti kutiju Jewel Case

Jahh LacQuerware kutije za nakit Retro kineski stil nakit kutije za pohranu vjenčanih poklona prstenasti

KM 1.00

Od robe
Dostupno je narudžbi

Veličina : 19 * 12,5 * 7,5cm. Svrha : skladištenje, poklon i kolekcija. Potvrda o braku se pohranjuje u zbirku vjenčanih prstenova, a particija je razumna i zadovoljna za svjedočenje ljubavi. Nasljeđivanje tradicionalnih kineskih vještina ima povijesni šarm, prekrasne obrasce i pametne ideje. Lakoware Emborder, mastilo i drugi tradicionalni elementi postepeno se koriste u svadbenim banketima da tumače novi kineski stil i oduzimaju graciozne i graciozne kineske osjećaje. Veličina : 19 * 12,5 * 7,5cm. Svrha : skladištenje, poklon i kolekcija. Potvrda o braku se pohranjuje u zbirku vjenčanih prstenova, a particija je razumna i zadovoljna za svjedočenje ljubavi. Nasljeđivanje tradicionalnih kineskih vještina ima povijesni šarm, prekrasne obrasce i pametne ideje. Lakoware Emborder, mastilo i drugi tradicionalni elementi postepeno se koriste u svadbenim banketima da tumače novi kineski stil i oduzimaju graciozne i graciozne kineske osjećaje. Veličina : 19 * 12.5 * 7.5cmpurpose : Skladištenje, poklon i kolekcija. Potvrda o braku pohranjuje se u zbirku vjenčanih prstenova, a particija je razumna i sretna što je svedok za ljubavlju, prelepe uzorke i Pametne ideje. Vez za vez i druge tradicionalne elemente, mastilo i drugi tradicionalni elementi postepeno se koriste u svadbenim banketima kako bi se interpretirali novi kineski stil i oduzimaju graciozne i graciozne kineske osjećaje. Specifikacija : Materijal : pinetizacija : 19 * 12,5 * 7,5cmpackage uključuje : 1 * nakit (ne uključuje nakit) Napomene : 1. (samo prodajte glavne proizvode, a ne druge proizvode) 2. Budući da je potrebno ručno mjerenje, ostavite prostor od 1-3 cm.3. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite.Remind : Nakon prijema ambalaže, pažljivo provjerite pakovanje i proizvod. Ako je primljena stavka neispravna ili ima bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila da biste riješili problem. Odgovorit ćemo što je prije moguće i dati sve od sebe da udovoljimo vašim potrebama! Zbog različitih postavki rasvjete i ekrana, boja stavka može biti malo drugačija od slike.Plektuje se za male razlike u ručnim mjerenjima. Glavni proizvod samo.

Osnovna svojstva

Material:
Pine
Size:
19 * 12.5 * 7.5cm
Package includes:
1 *Jewelry Box (Does not include jewelry):
Notes:
1. (Only sell main products, not other products):
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.