.

.

Kuhinjske kante sa vrećom za smeće slot za skladištenje sklopiva viseća kanta za smeće velikog kapaciteta kuhinjska kanta za smeće kanta za ormar za kupatilo spavaća soba RV Travel

Kuhinjske kante sa vrećom za smeće slot za skladištenje sklopiva viseća kanta za smeće velikog kapaciteta

KM 8.00

Od robe
Dostupno je narudžbi

[Viseći dizajn] Ova viseća kanta za smeće ima dizajn visećeg otvora u obliku slova u na poleđini, koji može okačiti vrata ormarića i tako dalje. Može se koristiti za ploče za vrata debljine 2,2 cm. Lako se instalira i ne ostavlja tragove. Na dnu se nalazi nosač, a takođe se može podno mjesto. [Sklopivi dizajn] kuhinjske kante imaju sklopivi dizajn, koji štedi prostor i jednostavan je za korištenje. Pogodno vam je da očistite smeće na radnoj površini, bez stalnog saginjanja i preopterećenja. Deblji materijal, jaka nosivost, uvećano horizontalno otvaranje, maksimalni kapacitet može da primi smeće od 10 L. [Slot za odlaganje kesa za smeće] na dnu kante za smeće nalazi se otvor za odlaganje kesa za smeće, što je pogodno za zamjenu kesa za smeće. Stavite ceo rolat kesa za smeće u korito, zatvorite poklopac i izvucite ga iz otvora za upotrebu. [Multifunkcionalna] kanta za smeće se ne samo može okačiti, već i postaviti na pod, što je veoma pogodno za porodične kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila. Može se uzeti i za putovanja automobilom, kampovanje itd. Pogodnije je za presavijanje i čuvanje. [Za zaštitu životne sredine, svi su odgovorni] cela je napravljena od ekološki prihvatljivog PP, koji je siguran i zdrav. Preporučujemo korištenje dvije kante za smeće u kuhinji, koje mogu bolje odvojiti smeće i odvojiti suho i mokro smeće, kako bi se porodici obezbijedilo dobro životno okruženje. Pozivamo na zaštitu životne sredine i svi su odgovorni. Specifikacija : materijal : zaštita životne sredine TPE+PP.Veličina : 25*18 * 27cm.Boja : Bijela, braon.Kapacitet : 10 L.paket uključuje : kantu za smeće*1, kutiju za pakovanje*1.Mjere predostrožnosti : 1. Zbog različitog okruženja snimanja, proizvod može imati određenu razliku u boji, što je normalna pojava i ne utiče na upotrebu.2. Zbog različitih metoda ručnog mjerenja, može doći do greške od 1-3 cm u veličini, što je normalna pojava i ne utiče na upotrebu.3. Proizvod je izrađen od plastike, molimo vas da ne dirate otvoreni plamen kako biste izbjegli deformaciju.4. Ako naiđete na probleme s kvalitetom proizvoda, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Osnovna svojstva

Material:
Environmental protection TPE+PP.
Size:
25*18*27cm.
Color:
white, brown.
Capacity:
10L.
The package includes:
Trash bin*1, packing box*1.:
Precautions:
1. Due to the different shooting environment, the product may have a certain color difference, which is a normal phenomenon and does not affect the use.:
2. Due to different manual measurement methods, there may be 1-3cm error in the size, which is a normal phenomenon and does not affect the use.:
3. The product is made of plastic, please do not touch the open flame to avoid deformation.:
4. If you encounter product quality problems, please contact us and we will reply you as soon as possible. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.